19 Temmuz 2008 Cumartesi

Dostluk Mesajları, Dostluk Sözleri, Dostluk Sozleri, Dostlara Sözler, Dostlara Mesajlar

♥ Bir insan bir iş yapabiliyorsa, bütün insanlar o işi yapabilir. Üşenme, vazgeçme, erteleme.. Başarı ben başaracağım diyenlerindir. Güzellikler Hep Sizinle Olsun.

♥ Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz.

♥ Insani Buyuk Yapan Kendi Azmi Ve Sabridir. Yeni Görevinde Basarilar Dileriz.

♥ Hayatta Basarinin Sirri Her Seyden En Az Bir Kez Suphe Etmekmis. Ben Soylemedim Bu Lafi Buyuk Descartes Soylemis. iyi Demis, Hos Demis Teeeee, Galiba Descartes Seni Hic Gormemis.

♥ Basarirsan Varsin, Basaramazsan Yok Basarirsan Yasarsin, Basaramazsan Cik! Basarirsan Namin Yurur, Adin Bas Olur Basaramazsan Toprak Olur Tas Olur Basarirsan Oykun Yazilir Filmin Cekilir Basaramazsan Kanin Emilir Iligin Cekilir

♥ Kalk Dustugun Yerden Bir Nefes Al Derinden Sil Intikam Ve Nefretini Yuru, Hep Ileri Yuru Alnin Acik, Yuregin Pak Hirsini Dustugun Yere Birak Simdiden Basardin Bile Bak…!

♥ BIZIM OMRUMUZDE IRMAKLAR VARDIR,SULARINDA HAYALLERIMIZI YUZDURDUGUMUZ.BIZIM OMRUMUZDE DOSTLARIMIZ VARDIR,GUNLERIMIZ AYRI GECTIGINDE UZULDUGUMUZ...

♥ YÜREK UMUTLARA GEBE OLDUĞUNDAN BERİ, DOSTLUKLAR AYRILIKLARA YENİK DÜŞMEDİ..GÖNLÜMÜZ DARAĞACINDAYKEN BİLE, KÜSÜP DOSTLARIMIZI SEVMEYİ UNUTMADIK BİZ...!

Hiç yorum yok: