14 Eylül 2008 Pazar

Karadeniz'de dev zirve mücadelesi beşiktaş trabzonspor maçı bjk trabzonspor maçı özeti gol pozisyonları



Ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'ın haftayı puan kaybıyla kapatması ile moral bulan Beşiktaş ve Trabzonspor, zirve için kapışıyor. İşte muhtemel 11'ler:


OTOMOBiL EĞİTİM KÜLTÜR-SANAT YAŞAM KİTAP İmsakiye Arşiv Arama Video Galeri Foto Galeri Günün Karesi Link Bankası Günün Haberleri Hava Durumu Harita ServisiÇok OkunanlarBugün / Dün / 7 GünCimbom Antalya barajına takıldıErdoğan'dan Doğan'a 4 bombaErtuğrul Özkök'ü çılgına çeviren yazıBaykal, Gül'e ilk kez böyle seslendiKaleci Ömer'in çıldırdığı an GaleriBu da tesettürlü Nurgül YeşilçayErdoğan, Doğan'ı tersledi videoAragones toplantıyı yarıda kestiYüksek çözünürlüklü 12 yeni duvar kağıdıTürk kızı Japonları büyülediOruç iki başpehlivanı nasıl tuş etmişTurkcell Süper Ligi'nde puan durumuFiyatı dibe vuran fındığa isyanDeniz Feneri'nden savcıya çağrıGül Söğüt'ten tarihi bir çağrı yaptıÇok YorumlananlarBugün / Dün / 7 GünCimbom Antalya barajına takıldıErdoğan'dan Doğan'a 4 bombaErtuğrul Özkök'ü çılgına çeviren yazıFiyatı dibe vuran fındığa isyanKaleci Ömer'in çıldırdığı an GaleriDeniz Feneri'nden savcıya çağrıErdoğan, Doğan'ı tersledi videoGül Söğüt'ten tarihi bir çağrı yaptıErdoğan’ın kısa tarihi: Medya ona, o medyaya vurdukça büyüdüKaradeniz'de dev zirve mücadelesiAragones toplantıyı yarıda kestiBaykal, Gül'e ilk kez böyle seslendiİsmet Berkan'dan radikal dönüşBu da tesettürlü Nurgül YeşilçayErdoğan, Baykal'ı İstanbul'la vurduSPORKaradeniz'de dev zirve mücadelesi 14 09 2008 14:38
Ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'ın haftayı puan kaybıyla kapatması ile moral bulan Beşiktaş ve Trabzonspor, zirve için kapışıyor. İşte muhtemel 11'ler:
Turkcell Süper Lig’de ilk iki haftayı kayıpsız kapatan Trabzonspor ve Beşiktaş 3. haftanın kapanış maçında 21.45’te Trabzon’da karşı karşıya gelecek.


Turkcell Süper Lig’de 3. haftanın son maçı bugün Trabzon’da Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. 21.45’de başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek ve maç Lig Tv’den naklen yayınlanacak. Turkcell Süper Lig’de oynadığı iki maçı da kazanan iki takımın maçında deplasman takımı Beşiktaş 3 önemli oyuncusundan yoksun maça çıkacak.

Bordo-mavili takımın Beşiktaş karşısına; Tolga Zengin, Serkan Balcı, Song, Egemen Korkmaz, Cale, Hüseyin Cimşir, Selçuk İnan, Colman, Yattara (Isaac), Gökhan Ünal ve Umut Bulut onbiri ile çıkması beklenirken,

Beşiktaş'ın Rüştü, Ali Tandoğan (Serdar Kurtuluş), Sivok, Zapatocny, Tello, Serdar Özkan, Uğur İnceman, Cisse (Seric), Aydın Karabulut, Delgado ve Bobo onbiri ile çıkması bekleniyor.

TRABZON HAVALI, KARTAL İDDİALI

Şampiyonluğa susayan Trabzonspor ile Beşiktaş, bu sezona yaptıkları flaş transferler, kurdukları güçlü ve geniş kadrolarla muhteşem bir giriş yaptı.

Bordo-Mavililer, Ankaraspor ve Ankaragücü’nü, Siyah-Beyazlılar da Antalyaspor ve Konyaspor’u devirerek iki de iki yaptı ve bu sezon ne kadar iddialı oldukları ortaya koydular.

Avni Aker’de saat 21.45’te başlayacak bu akşamki dev maç tam bir kırılma noktası olacak. Beraberlik iki takımın da işine yaramıyor. Kaybeden sezonun başında üç puanın yanı sıra prestij kaybedecek. Kazanan ise yoluna daha emin adımlarla devam edecek. Geçtiğimiz 35 yılda oynanan 102 maçta Beşiktaş 42-38 önde. Ligdeki 68 maçta 27-27 beraberlik var. Avni Aker’deki 33 maçta ise Trabzon 19-8 önde ve Bordo-Mavililer ligde 238 gündür sahasında yenilmiyor. Karadeniz ekibini evinde en son 19. haftada Oftaş yenmişti. Dev maçın biletleri ise tamamen satıldı.

Trabzon cephesinde son dakika

Bu gece benim gecem olacak

Trabzon’un yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş maçı öncesi çok iddialı açıklamalarda bulundu: Zorlu bir maç olacağı kesin ama bu gece benim gecem olacak. Patlama yapacağım gece olacak. Trabzonspor’da oynamanın ayrıcalığıyla gollerimi sıralayacağım. 24 yıllık bir özlemin olduğunu biliyoruz. Song, Serkan ve Cale dışında bu kadroda şampiyonluk görmüş bir başka oyuncu yok. Şimdi sıra hep birlikte şampiyonluğu görmeye geldi.

TRABZON’DA ISAAC KADRODA

Sakatlığı geçen ve Beşiktaş’a karşı Ersun Yanal’ın en büyük kozu olması beklenen Yattara da “Derbide neler yapabileceğimi herkese göstereceğim. Beni sahalara döndüren kulüp doktoru Hakan Ayaz’a teşekkür ediyorum” dedi. Lisansı çıkartılmayan Tony Sylva, Beşiktaş maç kadrosunda yer almayacak. Kale, kesin olarak Tolga Zengin’e emanet edildi. Isaac Promise de Beşiktaş maçı kadrosuna alındı.

Beşiktaş cephesinde son dakika

Toraman, Holosko ve Zan oynamıyor

Beşiktaş, Trabzon’a üç eksikle gitti. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Holosko’nun yanı sıra Belçika ile oynanan milli maçta aldığı darbeler neticesinde ayağında ödem ve ağrıları bulunan Gökhan Zan riske edilmemek için Trabzon kafilesine alınmadı. Ertuğrul Sağlam’ın Trabzon karşısında kalede Rüştü, savunmada Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny ve Tello, çift ön liberoda Cisse ve Uğur İnceman, kanatlarda Serdar Özkan ve Aydın Karabulut, forvet arkasında Delgado ve tek santrfor olarak da Bobo’ya görev vermesi bekleniyor. Seriç’in ise yabancı kontenjanına kurban gitmesi bekleniyor.

DİĞER MAÇLAR

SİVAS-BURSA
SAAT: 19.15, STAT: Sivas 4 Eylül,
HAKEM: Yunus Yıldırım, YAYIN: Lig TV

İSTANBUL B.B-ANKARA
SAAT: 20.00, STAT: Atatürk Olimpiyat, HAKEM: Fırat Aydınus

G.ANTEP-ANKARAGÜCÜ
SAAT: 20.00, STAT: Kamil Ocak,
HAKEM: Cüneyt Çakır

G.BİRLİĞİ-ESKİŞEHİR
SAAT: 20.00, STAT: Ankara 19 Mayıs, HAKEM: Aytekin Durmaz

Hiç yorum yok: